Romantisch gebaar

Kleine gebaren waar jij jouw grote liefde mee verrast

In het begin ben je nog ontzettend je best aan het doen voor elkaar. Met de jaren ebt dat een beetje weg. Je doet zo nu en dan nog wel iets romantisch en jullie blijven ook wel daten. Toch mag je soms wel wat meer laten blijken dat jouw partner echt jouw grote liefde is. We zetten wat kleine gebaren op een rijtje, waar jij jouw grote liefde mee kunt verrassen.

Een onverwachts bloemetje

Jouw vrouw hoeft niet jarig te zijn om een bloemetje te verdienen. Neem op weg naar huis van je werk gewoon een keer een bos rozen mee. Al mogen het ook andere bloemen zijn. Stop gewoon eens bij de plaatselijke bloemist en neem daar een mooi boeket mee. Daar tover je echt een lach mee op het gezicht van je partner. Een bosje bloemen kan namelijk veel doen met iemand, vooral als het onverwachts is. Bovendien brengt het ook wat meer kleur én geur in huis. Daar kun je dan zelf weer van profiteren.

Een tas vol snacks

Weet je dat jouw vriendin of vrouw bijna ongesteld moet worden? Dan is het wel zo attent om alvast al haar favoriete snacks in huis te halen. Zo weet ze dat jij echt wel oplet. Niet iedereen zal van zijn partner de menstruatiecyclus bijhouden. Daar kun je dus echt punten mee scoren. Het feit dat je al herkent dat deze vervelende periode eraan komt is al een groots gebaar. Als je dan ook nog haar favoriete snacks hebt gehaald, dan ben je al helemaal binnen.

De kers op de taart zou echt zijn als je haar tijdens de periode eens flink verwent met alles dat ze wil. Sommige vrouwen vinden het heerlijk om in die periode een voetmassage te krijgen, terwijl anderen het op prijs stellen als je met hun haar speelt.

Een romantisch diner

Kookt jouw partner elke dag? Dan is het wel een mooi gebaar als de rollen een keer omgedraaid zijn. Geen paniek als je nog niet eens een ei kunt bakken. Een afhaalmaaltijd telt natuurlijk ook. Het gaat immers om het gebaar. De romantiek kan namelijk ook in de aankleding zitten. Zorg dat de tafel mooi gedekt is en steek wat kaarsen aan. Zo ziet het er al snel heel romantisch uit. Voornamelijk als je nooit kookt, zal je partner blij verrast zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *