Koppeltje in de Zee

De uitdagingen voor jou en jouw partner

Het is super om verliefd te zijn natuurlijk. Het is een heerlijk gevoel en je wil het liefst dat die gevoelens nooit meer weggaan. Aan alle leuke dingen, zit meestal ook een spannende kant. Er zullen hoe dan ook uitdagingen zijn, die jullie zelf het beste kunnen oplossen. Het is aan jullie om met die uitdagingen om te gaan. Lees snel mee voor welke uitdagingen jullie kunnen komen te staan.

Alle eerste keren

Alle eerste keren zijn een uitdaging. Vooral als je elkaar nog maar net kent. Alles is namelijk nieuw. Je zult elkaar eerst beter moeten leren kennen, wil je weten hoe iemand in elkaar zit. Zo kun je ook veel beter aanvoelen hoe iemand met al die eerste keren omgaat.

Een eerste keer samen slapen zou bijvoorbeeld best spannend zijn. Maar ook die eerste vakantie samen. Je bent namelijk in een hele andere omgeving. Bovendien leer je elkaar pas echt kennen op vakantie. Het is niet voor niks dat vriendschappen daarna vaak op de klippen lopen.

Natuurlijk is er voor alles een eerste keer, dus daar moet je ook gewoon doorheen. Al denk je alles gehad te hebben, zul je samen nog wat eerste keren moeten doorstaan. Zo heb je de eerste keer samenwonen, wat natuurlijk heel spannend en leuk tegelijk is. 

Tijd voor elkaar

Naast al die eerste keren is tijd voor elkaar vrij maken ook een grote uitdaging. Tijd is ongeveer onze grootste vijand. We komen namelijk altijd tijd tekort. Voornamelijk als jullie al die eerste keren doorstaan hebben en inmiddels een gezin vormen.

Het vormen van een gezin is in theorie niet zo moeilijk, maar in de praktijk is het wel hard werken. Je moet de relatie wel leuk houden. Op den duur kom je namelijk in een sleur, omdat jullie het beiden druk hebben. De truc is juist om die sleur te doorbreken en die niet de overhand te laten zijn.

Zorg daarom dat je minimaal een keer in de week een avond of dag tijd voor elkaar vrijmaakt. Dat is een grote uitdaging, want met een gezin, werk en sport blijft er al amper tijd over om je contacten te onderhouden. Jouw partner moet ook een van die belangrijke ballen zijn die je in de lucht moet houden. Daarom is het belangrijk om de balans te vinden tussen al die verschillende onderdelen in jouw leven. Met hard werken, los je deze uitdagingen samen wel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *