Verliefd koppel in bed

Zo verklaar jij de liefde aan jouw partner

Jouw partner zou alles voor jou en jullie kinderen doen. Dat is reden genoeg om hem of haar een keer in het zonnetje te zetten. Het hoeft geen hele serenade te zijn. Met kleine gebaren kun je namelijk ook jouw gevoel uitspreken. Verklaar opnieuw de liefde aan jouw partner door deze kleine dingen te doen.

Ontbijt op bed

Een ontbijt op bed klinkt heel simpel. Dat is het in principe ook. Alleen het gebaar daarvan is vele malen groter. Je kunt iemand ontzettend verrassen met een ontbijtje op bed. Voornamelijk als je iets maakt waar de ander dol op is. Het zit immers in de kleine dingen. Jouw partner waardeert het enorm als je aan zulke kleine dingen denkt. Dan beseffen ze weer even hoe dankbaar ze mogen zijn met je. Een ontbijt op bed kan dus echt wel laten zien hoeveel je van diegene houdt.

Een heerlijke massage

Verras jouw partner met een heerlijke massage. Je kunt ervoor kiezen om je eigen handen warm te maken. Een andere optie is om een massage te boeken bij een salon of samen een massage opleiding te volgen. Dan weet je zeker dat hij of zij ontspannen terugkomt. Hoe romantisch elkaar masseren ook is. Het is soms wel even nodig en fijn om een professional te bezoeken. Daar heb je immers veel meer aan, vooral als je spieren vast zitten. Dus staat jouw partner onder stress of klaagt hij of zij van vastzittende spieren? Dan is het een groot gebaar om een afspraak te maken bij een massagesalon. Zo weet de ander dat je echt naar hem of haar klachten luistert. Ook dat is een manier om de liefde te verklaren aan je partner.

Een spontaan cadeautje

Je kunt je partner ook altijd een spontaan cadeautje geven om de liefde te verklaren. Zo’n cadeau hoeft niet eens groot te zijn. Je kunt denken aan een mooie bos bloemen, al zijn die tegenwoordig nog amper te betalen. Een doos bonbons kan een andere optie zijn. Al zijn die ook redelijk prijzig. Een reep chocolade is ook al goed. Het gaat namelijk om het gebaar. Koop de lievelings chocolade van je partner. Dat kan dus die reep chocolade zijn, maar ook een doos merci of een zak m&m’s. Het gaat erom dat je moeite hebt gedaan. Het is een klein gebaar, waar iemand ontzettend blij mee kan zijn. Je zult maar net zin hebben in chocolade en je partner komt daar mee thuis… Dat is punten scoren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *